De Lauwers speelt gelijk tegen ASC

AUGUSTINUSGA – De eerste wedstrijd van promovendus De Lauwers werd slecht begonnen. Er werden veel duels verloren en De Lauwers liep telkens achter de feiten aan. Een ruststand van 2-0 was dan ook zwaar terecht in het voordeel van ASC. In de rust werd er een praatje gedaan door trainer Nico Roorda.

In de 2e helft kwam er  een extra spits bij in de naam van Martijn Fokkema. De tweede helft was het wedstrijdbeeld precies anders om. De Lauwers was veel feller in de 2e helft maar de eerste 3 kansen konden niet benut worden. En 20 minuten voor tijd was Hedman Vellenga die met een droge knal de aansluitingstreffer aantekende. De Lauwers drukte door en vlak voor tijd was het Martijn Fokkema die uit een individuele actie de terechte 2-2 op het scorebord zette. Al met al een terecht gelijkspel