HoofdnieuwsRegionaal

Lezing voorjaarsreiniging van het lichaam met kruiden in Tuincafé De Kruidhof

BUITENPOST – Op vrijdagmiddag 24 februari van 13.30-16.30 uur geeft Mieke Willebrands een lezing over hoe je je lichaam na de winter vit en vitaal maakt met kruiden. Je leert direct aan de hand van uitgebreide informatie en recepten hoe je gezond en fit het voorjaar in kunt gaan. De middag is van 13.30 tot 16.30 uur in het Tuincafé van Botanische Tuin van Friesland De Kruidhof in Buitenpost.

De winterperiode maakt vaak dat we minder buiten zijn, misschien wel meer en ongezonder eten, zeker tijdens de feestdagen. We zijn vaak moe en minder vitaal en veel mensen hebben in het voorjaar dan ook last van voorjaarsmoeheid. Gelukkig kun je daar zelf met behulp van kruiden iets aan doen.

In het voorjaar kun je zelf snel en eenvoudig zelf je lichaam een grote voorjaarsschoonmaak geven met kruiden. Voor je lichaam is het dé tijd om afvalstoffen af te voeren en het bloed te zuiveren en daardoor voorjaarsmoeheid te verdrijven.

Tijdens deze middag krijg je informatie over hoe je verantwoord vastenkuren kunt doen. Daarnaast gaan we uitgebreid in op de voorjaarsreiniging en de rol die onze inheemse kruiden daarbij kunnen spelen. Natuurlijk krijg je na afloop recepten mee en er is een proeverij van ondersteunende kruidentheeën en groentesappen.

De middag wordt verzorgd door Mieke Willebrands van Miekes Kruidentuin. Zij werkt al ruim 40 jaar op biologische wijze met kruiden in haar eigen kruidenbedrijf en wil deze kennis graag met je delen.

In de periode van maart tot oktober 2017 zal Mieke Willebrands tevens een uitgebreide kruidencursus in zeven dagdelen op De Kruidhof verzorgen. Meer informatie kun je vinden op www.dekruidhof.nl. Na afloop is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen of meer informatie over de cursus te krijgen.

Opgave en kosten:

De kosten voor deze middag zijn € 20,00 inclusief recepten en proeverij, contant af te rekenen bij binnenkomst. Aanmelden kan via [email protected] onder vermelding van naam, aantal personen, telefoonnummer en e-mailadres.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button