Sport

Liora v/d Meulen turnt naar goud

HARDEGARIJP – Zaterdag werden er in Hardegarijp de eerste plaatsingswedstrijden gehouden voor wedstrijdgroep 3. Voor GVV kwamen er 13 meiden op de wedstrijdvloer.

In de eerste wedstrijd was het de beurt aan Liora v/d Meulen, Daniek Hzewindus en Tessa Andringa. De meien turnden een keurige wedstrijd. Daniek en Liora kwamen uit in de categorie pupil 1 D3. Liora mocht tijdens de prijsuitreiking het hoogste podium betreden en het goud in ontvangst nemen. Daniek werd 16e. Tessa turnde in de categorie pupil 1D2 en werd met prachtige oefeningen 14e.

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Joline Zijlstra, Elyse Kammelar, Linda Kalsbeek en Sytske-Aliet de Jong. Joline en Elyse komen uit in de categorie jeugd 1 D3. Zij werden met nette oefeningen 9e en 7e. Voor Linda en Sytske- Aliet was het hun officiële eerste wedstrijd en dit bracht wel wat zenuwen met zich mee. Zij werden bij de pupil 2 LD4 6e en 10e.

In de laatste wedstrijd was het de buurt aan nog eens 6 meiden van GVV. Bij de categorie pupil 1 LD4 kwamen Fleur Bosma, Lotte Postma, Ryanne Bosma en Marte Gorter in actie. Voor Fleur en Ryanne was het ook hun eerste wedstrijd. De meiden deden het erg goed. Fleur werd 12e, Lotte 18e, Ryanne 19e en Marte 16e.

In de categorie jeugd D2 zaten voor GVV Danielle Dijkstra en Natascha Postma. Zij turnden een keurige wedstrijd en werden 16e en 10e.

Een prachtige dag was het voor GVV. Voor deze meiden is hun volgende wedstrijd op 25 maart in Hallum.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button