Regionaal

Maan komt naar Admiraliteitsdagen

DOKKUM – Maan de Steenwinkel, afkomstig uit Bergen, staat zaterdag 8 september op het podium in Dokkum. Maan is 21 jaar maar heeft haar muzikale pad al ruimschoots gebaand. In 2016 won ze The Voice of Holland-finale en haar ster is nog altijd rijzende. De eerste single, ‘Perfect World’, werd geproduceerd door DJ Hardwell, en steeg direct tot grote hoogte. Ook opvolger ‘Ride It’ deed het uitstekend, deze werd eveneens goud.

De eerste grote podia waar Maan tussen de andere sterren stond waren niet mis: ze stond in de Ziggo Dome, AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) en trad op in Ahoy. In december 2017 startte Maan aan haar allereerste eigen clubtournee. Daar zong ze zowel de catchy, uptempo nummers die we zo goed van haar kennen, maar ook de wat rustigere tracks zong ze vol zelfvertrouwen voor haar publiek.
Tegenwoordig mag Maan zich ook officieel singer-songwriter noemen. Het eerste lied waar zij zelf aan meeschreef was ‘Someone I Never Knew’, een gevoelige ballad. Maan bezingt in het nummer dat zij nog nooit een echte relatie heeft gehad, maar wel zeker weet dat er nu al iemand op deze aarde rondloopt met wie ze in de toekomst samen zal zijn. Zelf nummers schrijven is iets wat de artieste in de toekomst graag nog meer wil gaan ontwikkelen.

Optreden voor publiek dat speciaal voor haar komt is een onbeschrijfelijk gevoel voor de jonge zangeres. Maan heeft dan ook zin in Dokkum, én ze brengt haar eigen band mee! Bovendien zijn de sterren Maan op 8 september ook gunstig gezind: de maan is deze avond slechts voor 4% zichtbaar. De artieste heeft dus echt alles mee om te gaan stralen in Dokkum!

Foto: maanofficial.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button