HoofdnieuwsPolitie BerichtenRegionaal

Man rijdt motorrijder aan en dreigt met mes

SURHUISTERVEEN – Een 39-jarige inwoner van Surhuisterveen werd vrijdagnacht in zijn woning aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij eerder die avond op de Kuipersweg een motorrijder had aangereden waarna hij er vandoor was gegaan. Thuisgekomen zou hij zijn vrouw met een mes hebben bedreigd.

De gedupeerde 44-jarige motorrijder wilde op de Kuipersweg een oprit inrijden en werd achterop aangereden door een automobilist. De veroorzaker ging er vervolgens met hoge snelheid vandoor. De motorrijder bleef wonderwel ongedeerd, zijn motorfiets raakte beschadigd. Op straat bleven onderdelen van de auto achter. Een getuige zag ook de automobilist er vandoor gaan en noteerde het kenteken.

De politie kreeg iets na middernacht een telefoontje dat in Surhuisterveen een vrouw met een mes zou worden bedreigd. In de woning bleek de persoon in kwestie, de 39-jarige bewoner, de automobilist die gezocht werd voor de aanrijding op de Koop Kuipersweg. Hij werd aangehouden voor het huiselijk geweld en het incident op de Kuipersweg.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button