Sport

Marcel Poll blijft hoofdtrainer WTOC

OUDWOUDE – WTOC is verheugd te kunnen mededelen dat de 40 jarige Marcel Poll uit Marum (Gron.) blijft  als hoofdtrainer van de 1e selectie. “Ik heb het hier prima naar de zin en de spelers en het bestuur blijkbaar ook, vandaar deze verlenging” aldus Poll. “WTOC is een prachtige hechte club en past goed bij mij, daarom was de vraag om te blijven snel beantwoord” aldus Poll.

Marcel Poll, in het dagelijks leven werkzaam als docent aan de Hanzehogeschool Groningen en woonachtig in Marum, was eerder hoofdtrainer bij Fc. Grootegast, SV Marum en VAKO uit Vries. In zijn actieve voetbalcarrière speelde Poll jarenlang voor Marum zaterdag en twee seizoenen bij VEV’67 (Leek). WTOC en Marcel Poll zijn geen onbekenden voor elkaar. Van 2003-2006 was Poll al eens trainer van de A- en B-junioren van WTOC.

Ook is bekend geworden dat de leiders van heren 1 (Frans Wiersma en Foeke Dijkstra) en assistent-scheidsrechter (Pieter Meerstra) zeker nog een seizoen blijven.

Wat de 2e, en 3e en 35+ heren selecties betreft blijven de trainers Auke Feenstra en Bert Bosgraaf eveneens de leiders Jacob Bijlstra, Wybe Jan van der Schaaf, Klaas Jan Reitsema, Willem Merkus en Foeke Dijkstra. Ook de Assistent scheidsrechter van het 2e elftal (Hein Adema) blijft het 2e trouw, ook hij knoopt er nog een seizoen aan vast.

Algeheel WTOC Keepertrainer Meine Kempenaar blijft ook zeker nog een seizoen, evenals verzorger Jilles Bijlstra, hij is op dit moment de tijdelijke vervanger van de vaste verzorgster Harmina. Harm de Jong blijft de trainers op de trainingsavonden van koffie voorzien de komende jaren.

Bestuur en spelers zijn verheugd nu al de staf van de gehele herenafdeling WTOC voor komend seizoen rond te hebben. Met de staf van de Vrouwenafdeling en de Jeugdafdeling moet nog worden gesproken over volgend seizoen, dit zal spoedig gebeuren aldus WTOC voorzitter Kooistra.

Foto Jantsje Wiersma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button