Ondernemend

Marrit Nicolai lanceert trainingsgids voor de zwangere vrouw

SURHUISTERVEEN/ HEERENVEEN – Model Marrit Nicolai, vrouw van Heerenveen doelman Warner Hahn, lanceerde afgelopen week haar workout gids voor de zwangere vrouw. #noexcuses is de ultieme gids voor een fitte zwangerschap. Met heerlijke recepten van ontbijt tot diner en handige full body workout schema’s.
Marrit was de eerste weken van haar zwangerschap niet van de bank af te slaan met al haar zwangerschapskwaaltjes. Totdat ze voor een opdracht een workout video moest opnemen. Door het sporten verdwenen alle kwaaltjes als sneeuw voor de zon. Toen besefte ze, hier moet ik iets mee doen.  Op Instagram deelde ze haar workout video’s waarop ze veel positieve reacties kreeg. Haar volgers vroegen naar haar schema’s en zo ontstond het idee van het boek.

Het boek moet ervoor zorgen dat vrouwen de negen maanden niet meer als een soort van halleluja voor toetjes, chips en m&m’s aanzien. Ze vertelt over het belang van gezonde voeding maar ook over emoties tijdens de zwangerschap en binding met je ongeboren baby. Dat ze zelf binnen een half jaar tijd na de bevalling alweer voor Hunkemöller aan het werk was, is niet de intentie van het boek. Het gaat niet over het bereiken van een schoonheidsideaal, of blokjes op je babybuik. Het gaat om je sterk voelen als zwangere vrouw en besef hebben van wat je eet, wat je doet en wat je denkt.
Het boek is te bestellen op bol.com en ziet eruit als een echt cadeau. Het is gebundeld doormiddel van een busschroef die je los kan maken zodat de cover als aftelkalender kan fungeren. De workout gids bevat een kookboekje ontwikkeld door By-Kees. Dit is een Espressobar in Heerenveen waar je tevens kunt genieten van een gezond ontbijt of lunch.

Foto Persbureau HCA/Patrick Harderwijk

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button