Sport

Mauricio Schouwstra- Atsma wint zilver

JOURE – Zaterdag 14 februari werd in Joure de tweede competitiewedstrijd gehouden. De jongens turnen tijdens deze wedstrijd in de niveaus 10 tot en met 6. Van GVV Feanwalden deden er twee turners aan deze wedstrijd mee; Fabian de Vries en Mauricio Schouwstra- Atsma.

Fabian de Vries (Burgum) turnt dit seizoen pupil niveau 10. Fabian begon de wedstrijd bij voltige, niet zijn favoriete onderdeel. Maar Fabian turnde netjes en beheerst en behaalde een mooie score van 14,90 goed voor de 5e plaats op dit onderdeel. Ook op het onderdeel ringen schitterde Fabian. Hij behaalde hier een score van 17,45 en een 2e plaats. Na zes toestellen eindigde Fabian als 11e in een zeer grote categorie van 31 jongens.

In de wedstrijd die daarop volgde was het de beurt aan teamgenoot Mauricio Schouwstra- Atsma (Buitenpost). Mauricio turnt jeugd niveau 10. Mauricio turnde een wedstrijd met helaas hier en daar een foutje, gelukkig knokte hij zich terug in de wedstrijd. Behaalde op de toestellen sprong (17,75) en brug (14,60) de hoogste scores. Na zes toestellen mocht Mauricio op het podium komen en de zilveren medaille in ontvangst nemen.

De laatste competitie wedstrijd is 28 maart in Beilen. Tijdens deze wedstrijd zal duidelijk worden wie zich heeft geplaatst voor de Noord Oost Nederland finale.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button