Regionaal

Max de Haan en Marten van der Veen nemen afscheid van Achtkarspelen

BUITENPOST – Oud-wethouders Max de Haan en Marten van der Veen namen dinsdagavond 11 oktober afscheid van de gemeente Achtkarspelen. Dat gebeurde tijdens een drukbezochte informele receptie die werd gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis in Buitenpost.

Marten van der Veen is ruim 40 jaar politiek actief. Hij is Lid in de Orde van Oranje Nassau en Ereburger van de gemeente Achtkarspelen. Van der Veen was sinds maart 2010 in dienst als wethouder. Tijdens de bestuursperiode 2014-2016 had Marten van der Veen (FNP) in zijn portefeuille: Sport en cultuur, Frysk, Dorpen, versterking Mienskip, welzijnsaccommodaties, Economische zaken en toerisme, Kruidhof, Locatie-ontwikkeling, Bouwen en wonen, Ruimtelijk beleid en duurzame ontwikkeling.

Max de Haan is toonaangevend lid van het GBA en maakt zich bijna 15 jaar verdienstelijk in het openbaar bestuur. Hij is Lid in de Orde van Oranje Nassau. De Haan was sinds mei 2014 wethouder in Achtkarspelen. Tijdens de bestuursperiode 2014-2016 had Max de Haan (GBA) Onderwijs en jeugdbeleid, Groen, Wegen, Gebouwen, Afval, Riolering, Milieueducatie, Verkeer en vervoer en Monumenten in zijn portefeuille.

Foto: Binne-Louw Katsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button