Sport

Medailleregen voor Release in Dedemsvaart

DEDEMSVAART – Op zaterdag 21 mei vertrokken maar liefst 38 leden van Release richting Dedemsvaart, om daar deel te nemen aan het NBTA-concours in sporthal De Citadel. Samen waren ze goed voor 28 optredens en zorgden ze zo voor een flink deel van de wedstrijdprogrammering. Het ging voortreffelijk met dames.

Het mooiste van alle jurybeoordelingen zijn natuurlijk de promoties die worden toegekend. Ditmaal was het de eer aan Janet Zuidema die met haar prima optreden, op het onderdeel Solo Dance Twirl Pre-Teen Novice, welverdiend promoveerde. Ook de met hun shows debuterende C-groep en B-peloton deden het prima. Jong talent om trots op te zijn! Met 21 optredens die in de prijzen vielen, was het een topdag voor Release. De uitslagen waren als volgt:

Solo Twirling 1 Baton: Ketsia Gruintjes (3e plaats, pre-teen beginner), Fiona Dorenbos en Emmaly Bakker (respectievelijk een 1e en een 3e plaats, junior intermediate), Eke de Vries (2e plaats, senior beginner)

Duo Twirling: Samantha Gjaltema & Jelly Wiersma (3e plaats, senior beginner)

Super-X-Strut: Miranda Koster (1e plaats, senior beginner)

Kids Twirl: Jeska Leistra en Mara Faber (respectievelijk een 1e en 2e plaats, peewee), Fenne Postma en Marrit Terpstra (respectievelijk een 1e en 2e plaats, juvenille) en Lisa ter Harkel en Kirsten Wiersma (respectievelijk een 1e en 3e plaats, pre-teen)

Small Team Twirling: Twirlteam Release (1e plaats, senior intermediate)

Solo Dance Twirl: Janet Zuidema (1e plaats met promotie, pre-teen novice), Ketsia Gruintjes (1e plaats, pre-teen intermediate), Dirkina van der Veen en Fleur Rosa Braaksma (respectievelijk een 5e en 8e plaats, junior beginner), Emmaly Bakker, Marije Kok en Fiona Dorenbos (respectievelijk een 3e, 4e en 6e plaats, junior intermediate), Melissa Niesing, Danique Visser en Chantal Roorda (respectievelijk een 8e, 9e en 13e plaats, senior beginner) en Samantha Gjaltema (2e plaats, senior intermediate)

Ensemble Dance Twirl: Ensemble A (1e plaats, senior beginner)

Small Team Dance Twirl: C-groep (2e plaats, juvenille beginner)

Large Team: B-peloton (1e plaats, pre-teen beginner) en A-peloton 1e plaats, senior intermediate)

foto 1 Promotie voor Janet Zuidema

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button