Sport

Medailleregen voor talenten WSBF

DOKKUM – Zaterdag 28 januari werden de eerste plaatsingswedstrijden  gehouden voor wedstrijdgroep 2 te Dokkum. WSBF Surhuisterveen nam deel aan deze wedstrijd met maar liefs 26 turnstertjes. Voor bijna alle turnstertjes was het de eerste officiële turnwedstrijd.

Kaylen Dante Arends pakte overduidelijk het goud en Marit v/d Vaart het brons in de categorie  pre-instap 2 D4. In de categorie instap D4 behaalde  Sanne Bouma de eerste plaats, Anouck Postma de derde plaats en kreeg Sanne Jonker, vanwege het groot aantal deelnemers in de categorie , een medaille voor de vierde plaats.

WSBF wist ook bij de aller jongste turnsters in de categorie Pre instap D5, 2 mooie medailles mee naar huis te nemen. Fiore de Vries werd beloond door de jury met een zilveren en Daphne Wassenaar met een bronzen medaille.

Aan het einde van de dag , in de categorie instap D3 , Sanne van Till het hoogste podium betreden, zij turnde net als alle andere dames van WSBF een super wedstrijd.  De tweede plaatsingswedstrijd voor wedstrijdgroep 2 zal plaatsvinden in eigen huis op 1 april

In Assen werden de plaatsingswedstrijden gehouden voor de halve finale NK 3de divisie turnen dames. JiskaBatema wist hier een 5de plaats te bemachtigen en door te stromen naar de halve finale NK.

Bij de derde plaatsingswedstrijd acrogym op D en E nivo te Drachten wist het E junioren duo Gina de Haan en Kaylen Dante Arends vol overtuiging het goud in de wacht te slepen.

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button