RegionaalSport

Medailleregen voor Wardy bij laatste plaatsingswedstrijd

NIEUWEHORNE – Zaterdag was de laatste plaatsingswedstrijd voor kwalificatie van de Friese Kampioenschappen in Nieuwehorne.

Het was de beurt aan wedstrijdgroep 4, waarbij Thirsa Borgers, Ilse de Vries, Anna Baukje van Dellen, Marieke Fennema en Annejel Dijkstra Wardy vertegenwoordigden.

Thirsa Borgers turnde een stabiele wedstrijd, met een mooie handstand op de balk en een strakke vloeroefening. Bij de prijsuitreiking mocht ze de bronzen medaille in ontvangst nemen.

Ilse de vries sprong een mooie salto en een keurige overslag, ze liet hier ook alle deelnemers achter zich. Helaas had ze een aantal foutjes op de overige toestellen. Ze is 13e geworden. Anna Baukje van Dellen wist haar zenuwen de baas te blijven en stond als een huis zo stevig op de balk. Ze liet een prachtige radslag aan de jury en het publiek zien. Zelfs andere verenigingen complimenteerden haar hiervoor. Daarnaast waren de overige toestellen ook keurig geturnd. Ze is welverdiend tweede geworden.

In de vierde wedstrijdronde was het de beurt aan Marieke Fennema. Zij turnde een prachtige vloer en balkoefening. Ondanks een foutje op brug werd ze vijfde en mocht ze een medaille in ontvangst nemen.

Als laatste was Annejel Dijkstra. Zij had een mooie vloer en brugoefening. Ook haar andere toestellen waren stabiel. Bij de prijsuitreiking bleek dat ze zich tot een vierde plaats had geturnd, en een medaille in ontvangst mocht nemen.

Wardy kan terugkijken op een succesvolle dag, waarbij er vele prijzen zijn gevallen. Nu wachten op de doorstromingen naar het FK!

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button