Medailles en doorstroming naar FK voor acroteams Wardy

Geplaatst op 12 februari 2018 om 15:36 | In de categorie:

DOKKUM – Zondag 11 februari was de vijfde en laatste plaatsingswedstrijd acrogym voor het D en E niveau. Van Wardy Kollum deden zeven teams hun uiterste best om een doorstroming voor het Friese kampioenschap te bemachtigen.

Jammer genoeg werden er meerdere foutjes gemaakt, waardoor een hoge notering voor sommige teams bekeken was.

Meta van Dekken, Enola Kramer en Sjoukje Spijkerman wisten wel een foutloze oefening neer te zetten. Met hun artistieke dans en technisch zeer goede uitvoering van elementen bemachtigden zij het goud. Met hun gouden plak en het zilver van de vorige keer stromen zij door naar het FK.

Ook het duo Nathalie Terpstra en Lotte Hofstra, jeugd E, deden deze wedstrijd goede zaken. Na pech tijdens de vorige wedstrijd, was dit de laatste kans om een goed resultaat neer te zetten. Onder druk presteren was voor Nathalie en Lotte geen enkel probleem en zij mochten het erepodium betreden voor een bronzen medaille. Ook zij hebben zich hiermee geplaatst voor het FK.

Ook zeker van een plekje op het FK zijn Dineke Speelman, Tineke Luimstra en Anna Baukje van Dellen. Afgelopen zondag maakten zij wat foutjes, maar door hun resultaat van de vorige wedstrijd mogen ook zij 24 februari opnieuw in actie komen.

 

 

Eigen foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *