Sport

Medailles en plaatsing voor District Finale voor GVV turners

LEMMER – Zaterdag 2 maart werden er in Lemmer de tweede plaatsingswedstrijd gehouden voor niveau 21 tot en met 17. Voor GVV Feanwalden deden er maar liefst 19 jongens aan deze wedstrijd mee. Tijdens deze wedstrijd stond er veel op het spel. De turners konden zich plaatsten voor de District Finale en de Noordelijke toestelfinale. Ook maakten zij deze wedstrijd kans op de friese titels.

Bij instap niveau 18 deden Nick v/d Bij (Drogeham), Hylke Rienk Otter (Drachten), Silvijn de Jong en Rody de Jong (Noord Bergum) mee aan deze wedstrijd. Nick mocht het podium op komen en de zilveren medaille in ontvangst nemen. Voor de Friese competitie mocht Hylke Rienk het podium op komen en werd 2e. Silvijn en Rody werden zowel in de competitie als in de wedstrijd 11e en 10e.

Alle heren in deze categorie instap niveau 18 hebben zich geplaatst voor de District Finale.

Tyme de Bruin (Zwaagwesteinde) turnt pupil niveau 18. Tyme was niet helemaal fit en dit zag je terug in zijn wedstrijd. Tyme werd in de competitie en in de wedstrijd 5e. Hij heeft zich geplaatst voor de District Finale.

Roan Jubitana (Hardegarijp) komt uit in de instap niveau 19. Hij turnt zijn eerste seizoen. Hij werd 11e in de competitie en 12e in de competitie.

In de categorie pupil niveau 17 deed Joran v/d Wal mee. Hij turnde een goede wedstrijd en werd 5e. Hij miste in de competitie net het podium en werd 4e. Wel heeft hij zich geplaatst voor de District Finale.

Tim Mensink (Dokkum) en Ilir de Graaf (Dokkum) zijn één van de jongste leden van GVV die mee doen aan wedstrijden. Zij komen uit in de categorie benjamin niveau 21. Voor Tim was het zijn eerste wedstrijd. De jongens deden het erg goed. Ilir werd 10e en Tim 12e. Ilir heeft zich geplaatst voor de District Finale.

Hidde Bouma (Zwaagwesteinde) turnt in de categorie instap niveau 21. Hij turnde een goede wedstrijd en werd zowel in de wedstrijd als in de competitie 8e.

Ties van Kersteren (Gytsjerk) komt uit bij de jeugd niveau 17. Hij turnde een betere wedstrijd als de eerste. Hij werd in de competitie als in de wedstrijd 5e.

Ruben Pranger (Damwoude) turnt instap niveau 20. Hij turnde een stuk beter dan de eerste wedstrijd. Ruben werd zowel in de competitie als in de wedstrijd 9e.

Jasper Mensink (Dokkum) turnt pupil niveau 20 en turnde zijn eerste wedstrijd. Hij deed het erg goed. Hij werd 6e in de wedstrijd en werd 11e in de competitie.

Storm Dijkstra (Veenwouden) turnt pupil niveau 19. Storm turnde een prachtige wedstrijd. Daar was de grote verassing voor Storm. Hij mocht het podium op komen en het goud in ontvangst nemen. Hij werd nipt 4e in de competitie.

Xander Wijbenga (Veenwouden) turnt jeugd niveau 19. Xander turnde een nettere wedstrijd dan de vorige wedstrijd. Hij werd 5e in de wedstrijd en 6e in de competitie. Hij heeft zich geplaatst voor de District Finale.

De laatste categorie waar GVV in uit kwam was benjamin niveau 20. Melle Iedema, Jayden Pastrana Figuero en Luca Beukema komen uit in deze categorie. Ook zij zijn de jongste jongens die voor GVV mee doen aan wedstrijden. Luca mocht het podium op komen in de wedstrijd hij werd 2e. Melle mocht samen met Jayden het podium op komen in de Friese competitie en werden 2e en 3e. Zij hebben zich geplaatst voor de District Finale.

De district Finale vindt plaats op 6 april in Lemmer. Voor de toestelfinale moeten we even afwachten wie zich hebben geplaatst.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button