112Buiten regioRegionaal

Meerdere ongevallen met motoren

NOORD NEDERLAND – Mede door de TT zijn er dit weekend veel motoren bij de weg. Op verschillende locaties heeft dit geleid tot ongevallen waarbij iemand gewond raakte.

Het is voor motorrijders belangrijk om voorbereid en goed zichtbaar op weg te gaan. Daarentegen is het ook voor automobilisten belangrijk om alert te zijn op motorrijders. Kijk voor tips ophttps://www.facebook.com/veurjoarindekop.

Motorongevallen met letsel

– Assen,  A28, 25/6 09:30 uur, een 48-jarige motorrijder uit Ermelo vloog uit de bocht en is met pijn aan de schouder naar het ziekenhuis overgebracht.
– Uithuizen, N363, 25/6 11:45 uur, aanrijding tussen auto en motor. Een 54-jarige motorrijder uit Nieuwolda werd geraakt door een afslaande 32-jarige automobilist uit Uithuizen. Motorrijder belandde in een sloot en is met botbreuken in zijn been overgebracht naar het ziekenhuis.
– Aduard, Oostumerweg,25/6 16:16 uur, een 40-jarige motorrijder uit Eindhoven verloor in een bocht de macht over het stuur en belandde tegen een boom. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
– Kollumzwaag, Foarwei, 25/6 16:19, een 28-jarige automobiliste uit Dokkum verleende geen voorrang aan een 42-jarige motorrijder uit Walterswald. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.
– Wolvega, Om den Noort, 25/6 18:42, een 48-jarige motorrijder uit Hillegom verloor op een nat wegdek de macht over het stuur en gleed onderuit. Hij is met onder anderen schouderletsel overgebracht naar het ziekenhuis.
– Assen, Hoofdlaan, 26/6 8:44, een 34-jarige motorrijdster uit Houten ging met haar motor onderuit. Ze is met letsel aan haar schouder overgebracht naar het ziekenhuis.
– Uffelte, Dorpsstraat, 26/6 8:47, twee motorrijders kwamen met elkaar in botsing. Eén van beiden is naar het ziekenhuis overgebracht.

Motorongevallen zonder letsel

In Nieuwolda, Assen en Leek waren zaterdag nog ongevallen met motorrijders waarbij geen of nauwelijks sprake was van letsel. Bij het ongeval in Leek is de veroorzaker doorgereden. Zijn kenteken is bekend.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button