HoofdnieuwsRegionaal

Meld vrijwilligers aan voor de Vrijwilligersprijs in Kollumerland c.a.

KOLLUM – De gemeente Kollumerland c.a. is trots op haar vrijwilligers en laat dat blijken door jaarlijks de vrijwilligersprijs toe te kennen. Vorig jaar waren het de vrijwilligers van de Strúnersploech uit Kollumerzwaag die de prijs in de wacht wisten te slepen. Wie nu de winnaar wordt zal ook dit jaar door de inwoners van Kollumerland worden bepaald. Iedereen wordt opgeroepen groepen vrijwilligers aan te melden. Na beoordeling door een jury wordt in januari de vrijwilligersprijs 2013 uitgereikt.

De gemeente Kollumerland c.a. reikt jaarlijks de vrijwilligersprijs uit om waardering te geven aan het  vrijwilligerswerk. Dat gebeurt dit jaar voor de vierde achtereenvolgende keer. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de samenleving, zonder hen zijn veel activiteiten niet meer mogelijk.

Alle mogelijke vrijwilligersgroepen kunnen voor de prijs worden aangemeld. Dat kan iedereen doen, mits men inwoner is van de gemeente Kollumerland c.a. De groep mag bestaan uit vrijwilligers van een organisatie, maar het mag ook een groep zijn die geen deel uitmaakt van een organisatie en die speciaal voor een bepaald project of activiteit bij elkaar is gekomen.

Kent u zo’n groep die zich actief en vrijwillig inzet voor het dorp, hun naasten, de buurt, de sport of de school of een ander ideaal? En dragen ze bij aan het prettig wonen in onze gemeente? Meld dan deze groep aan voor de vrijwilligersprijs.

Op de website van het Steunpunt Vrijwilligerswerk Kollumerland (www.vrijwilligerskollumerland.nl) vindt u alle informatie over de vrijwilligersprijs. U kunt er ook een formulier downloaden waarop u uw aanmelding kunt invullen. Dit formulier is ook af te halen bij de bibliotheek in Kollum of bij het dorpshuis in uw dorp.

U kunt het aanmeldformulier tot uiterlijk vrijdag 13 december 2013 sturen naar Steunpunt Vrijwilligerswerk Kollumerland, t.a.v. Jan Posthumus, Postbus 85, 9230 AB Surhuisterveen.

Per e-mail kunt u het formulier sturen naar [email protected].

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button