Sport

Mooi turnen door SVK turnsters, Sjanine Westerhof door naar ½ finale

2e EXLOËRMOND – Zaterdag 31 januari en zondag 1 februari werden de districtwedstrijden derde divisie gehouden in 2e Exloermond.
Op zaterdag deden Sjanine Westerhof en Femke Damstra mee namens SVK Kollumerzwaag in de categorie jeugd E. Sjanine heeft zich met een 9e plaats geplaatst voor de halve finale turnen. Femke kwam door haar ziek zijn krachten tekort, zij eindigde als 11e.
Op zondag werden bij de pupillen 2 N3 geturnd door Kristien Gommers, Marieke Hulder en Sarah vd Meulen. Zij hebben goed geturnd maar kwamen net tekort voor doorstroming. Marieke eindigde 7e, Sarah 8e en Kristien 9e. Wel werden door alle drie de jonge dames top 3 plekken op de verschillende toestellen behaald.

Alissa Westerhof debuteerde bij de senioren C. Een moeilijk niveau maar het werd nog lastiger voor Alissa omdat ze afgelopen dinsdag een vervelende enkelblessure opliep. Hierdoor kon ze niet voluit turnen maar meedoen was vandaag belangrijker dan winnen. En Alissa mag zeker trots zijn op het resultaat. Een 17e plaats in een sterk deelnemersveld.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button