HoofdnieuwsSport

Mooie prestatie voor CGV Wardy

BUITENPOST – Op zaterdag 28 mei vonden in Buitenpost de Friese Kampioenschappen plaats voor de meiden die turnen op het niveau D5 t/m D2. Voor CGV Wardy deden Yvonne Talstra en Sanne Hiemstra mee aan de wedstrijd.

Yvonne kwam uit als pupil 1 D3. Zij begon haar wedstrijd op brug. Een spannend onderdeel voor haar. Dit ging helaas niet helemaal vlekkeloos. Het was heel knap om te zien hoe zij zich herpakte op het onderdeel balk. Hier waren een paar kleine foutjes, maar ze liet een hele mooie oefening zien. Op vloer turnde ze een prachtige, strakke oefening. Ze sloot haar wedstrijd af op sprong. Dit deed ze heel knap. De handstand die ze liet zien behoorde tot de 4 beste van haar niveau. Door het sterke deelnemersveld eindigde ze niet heel hoog in het eindklassement, maar ze heeft een hele goede wedstrijd geturnd.

Hierna mocht Sanne laten zien wat ze kan. Zij kwam uit als jeugd 1 D2. Sanne begon op sprong en dit ging goed. Als was haar landing niet altijd even strak. Vervolgens mocht ze haar brugoefening laten zien. Ook haar brugoefening ging niet helemaal vlekkeloos. Hierna herpakte Sanne zich met een hele mooie balkoefening. En ondanks een val behoorde haar balkoefening tot de beste 3 van haar niveau. Ze eindige op vloer. Een mooie strakke oefening met een verrassend slot. Doordat ze hier iets anders liet zien dan wat was afgesproken eindigden we de dag met een lach. Ook Sanne had te maken met een sterk deelnemersveld waardoor ook zij niet heel hoog eindigde in het eindklassement.

Als vereniging zijn wij erg trots op deze meiden dat ze zich hebben mogen laten zien op het Friese Kampioenschap!

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button