Sport

Mooie prestaties jongste acro teams MAAS

BUITENPOST – Zaterdag en zondag waren er de eerste plaatsingswedstrijden voor een aantal acro teams van MAAS. Na de zomer zijn deze jonge meisjes gestart met deze leuke demosport. Eerst was het even wennen aan elkaar en de trainingsaanpak maar er volledig voor willen gaan resulteerde in een mooi acro weekend. Olv. Sanne en Wilma werden er mooie resultaten geboekt.

 

Zaterdag Janine Bloembergen en Femke Bosma lieten een mooie strakke oefening zien bij de instap. Je kon al zien dat deze meisjes een goede techniek hadden en heel veel uitstraling. De jury kon dit waarderen en de dametjes werden dan ook eerste en kregen daarvoor GOUD. Ook in deze instapgroep mochten Sanne Bosma en Trudie Pothumus hun talenten tonen in een prachtige oefening met leuke effecten. Prachtige pakjes en het haar strak in een knot maakte hun oefening helemaal af. De jury beloonde deze oefening met de 6de plaats

 

Zondag Drie teams van MAAS kwamen maar liefst de vloer op deze dag. Fenne Hiemstra en Jente Groenbroek stalen de show met hun mooie oefening met draaien en rollen in de instap. De radslag, radslag tot zit en kaars zagen er ook heel strak uit. Helaas voerden ze alles wat langzaam uit waardoor ze aan het einde wat muziek te kort kwamen. De jury had voor hen de 7de plaats genoteerd. Het tweede team in de instap waren Amber Stenekes en Suzanne Zuidema. Een mooi vrolijk clownsmuziekje, bijpassende pakjes en staartjes bracht wederom bij het publiek de handen op elkaar. De meisjes stalen de harten met hun vrolijke uitstraling en van de jury kregen ze de 4de plaats. Lycke Kootstra en Iris v/d Meulen hebben een super prestatie neergezet bij de junioren. Een mooie dan en technisch strak uitgevoerde elementen bracht de dames naar een vierde plaats.

 

Wil je ook eens kennismaken en genieten van deze prachtige sport kom dan 13 of 14 februari naar sporthal de Doelstien in Dokkum waar de laatste plaatsingswedstrijden van Friesland worden gehouden. De teams van Dokkum komen hier op zondag in actie.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button