HoofdnieuwsRegionaal

Muskiteers vanaf nu gevestigd in Kollum

KOLLUM – Woensdag 7 oktober is het nieuwe kantoor van Muskiteers geopend. Het nieuwe kantoor is gevestigd aan de Eyso de Wendtstraat 1 in Kollum. Nadat eigenaar Age Harm Hilboezen op 1 juli de sleutel heeft gekregen, en er het nodige opknapwerk is verricht, is Muskiteers op 11 juli daadwerkelijk begonnen vanuit het nieuwe kantoor.

Age Harm is er trots op dat hij, samen met zijn medewerkers, kan werken vanuit dit kantoor. Het kantoor is gelegen in het centrum van Kollum en heeft parkeergelegenheid voor de deur. “Klanten, kunnen zo even binnen stappen voor een kop koffie”. Voorheen was Muskiteers gevestigd in Drachten. Voor de opening waren zo’n 60 mensen uitgenodigd. De genodigden bestonden uit onder andere klanten, familieleden en vrienden.

Muskiteers Webdeveloping houdt zich veelal bezig met webdesign en het ontwikkelen van websites en webshops. Daarnaast kunt u bij Muskiteers terecht voor zoekmachineoptimalisatie, e-mailmarketing en ondersteuning bij het gebruik van social media. Ook voor promotiemateriaal bent u bij Muskiteers aan het juiste adres.

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button