HoofdnieuwsRegionaal

Muziekschool trakteert! Live muziek in winkelstraat Buitenpost

BUITENPOST – Blij verrast stapten fietsers afgelopen zaterdag van de fiets en stonden wandelaars even stil.  Want daar, in het centrum van Buitenpost, trakteerde streekmuziekschool de Wâldsang het passerende publiek op live muziek. Onder prima weersomstandigheden, met hooguit hier en daar een windvlaag, waren het een popband van leerlingen en de eigen bigband die zorgden voor een gevarieerd aanbod van enthousiast gespeelde nummers. Rondom de meegenomen informatietafel maakten kinderen een uitgedeelde muziekkwis. Geconcentreerd, want er waren gratis muzieklessen te winnen!

Het nieuwe cursusjaar is net begonnen en de muziekschool lijkt er zin in te hebben. In het  aanwezige  promotiemateriaal wordt het nieuwste aanbod gepresenteerd. Zo starten binnenkort speciaal voor volwassenen een opfriscursus voor blazers, een cursus akkoordbegeleiding op gitaar en een kennismakingscursus saxofoon.  In de ter plekke volop uitgedeelde Meer met Muziek-agenda is dit extra overzicht te vinden.  Met daarbij de folders van kinderkoren, ensembles, vakantieactiviteiten, online-lessen en het instrumentale cursusaanbod is het duidelijk dat de muziekschool veel te bieden heeft.

Voor snelle beslissers lagen de inschrijfformulieren klaar, maar, zo werd er geruststellend  bij gezegd, “aanmelden kan ook via www.streekmuziekschooldewaldsang.nl hoor!”

Nadat de laatste klanken hadden geklonken ging menigeen met de nieuwste Wâldsangfolders onder de arm weer verder. Nog even snel om een boodschap of meteen naar huis, om daar het meegekregen informatiemateriaal eens goed te bekijken. Want zoals gezegd, er is keuze volop!

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button