HoofdnieuwsRegionaal

Nieuw aanspreekpunt bij Uitvaartverzorging Martien Nijboer

DROGEHAM – Uitvaartverzorging Martien Nijboer in Drogeham heeft een nieuw aanspreekpunt. Peter van Reeven (32) uit Beetsterzwaag is in dienst getreden als manager uitvaartzorg. Van Reeven verzorgt de bedrijfsvoering bij de dienstverlener en is eerste contactpersoon. Eigenaar Martien Nijboer zal voortaan meer buiten kantoor actief zijn.

 Peter van Reeven heeft een achtergrond in de zorgverlening. “In principe is het niet een grote stap naar de dienstverlening in de uitvaartzorg”, aldus de Beetsterzwaagster. “Ik sta volledig achter de bedrijfsvisie van een betrokken, zorgvuldige en stijlvolle dienstverlening. Ik mag leiding geven aan het team van vijf vaste medewerkers en vier oproepkrachten, waarbij Martien – die ik al ruim twaalf jaar ken – de koers blijft uitzetten.”

Ondersteuning bieden

Nijboer zelf krijgt nu de ruimte om weer vaker bij de mensen over de vloer te komen. “In 2000 ben ik als dienstverlener begonnen. De afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid en ben ik vooral ondernemer geworden. Ga ik nu werken op de wal of op het schip, heb ik mijzelf onlangs afgevraagd. Beide kan niet, want dan raak je tussen wal en schip. Mijn hart ligt bij het werk op de wal: het bieden van uitvaartzorg aan nabestaanden. Daarom heb ik de keus gemaakt om Peter als manager op kantoor aan te stellen zodat ik zelf meer ondersteuning kan bieden aan familieleden van overledenen.”

Open dag

Bij de veranderende bedrijfsopzet hoort ook een nieuwe naam, vindt Nijboer. “Dat wordt Nijboer Uitvaartzorg. De bestaande naam komt nog uit de periode van de eenmanszaak. De nieuwe naam past beter bij ons team van dienstverleners.” De naamsverandering wordt volgend jaar gefaseerd ingevoerd. Uitvaartverzorging Martien Nijboer, die sinds 2011 is gevestigd in een nieuw pand aan de Tillewei in Drogeham, organiseert op zaterdag 28 september van 11.00 tot 16.00 uur een open dag. Het moderne en grote bedrijfsgebouw kan dan worden bezichtigd en er kunnen vragen worden gesteld over uitvaart en verzekeringen. Tevens is dan de mogelijkheid kennis te maken met de nieuwe manager Peter van Reeven.

Martien Nijboer (rechts) verwelkomt Peter van Reeven als nieuwe manager bij Uitvaartverzorging Martien Nijboer.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button