EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Een nieuw begin…

KOLLUM – Dit is het thema van de eerste Sing In van dit seizoen.  Na het feest van vorig jaar toen de Sing In haar tienjarig bestaan vierde richten we ons nu op een nieuw seizoen waarin we elke eerste zondag van de maand in de Kandelaar aan de Voorstraat een uurtje sing in organiseren.

De sing in wordt georganiseerd door een groep enthousiaste mensen die uit de verschillende kerken in en rondom Kollum komen. In de sing in zijn die muren er niet en zingen we met elkaar tot eer van onze God. Onze Schepper die met een ieder van ons het leven is begonnen en dat ook zal voltooien. God zegt dit zelf in de Bijbel: Ik ben de Alpha en de Omega, het begin en het einde van alles.(openbaring 1:8)

We zingen onder leiding van een enthousiaste muziekgroep een uur lang liederen rondom een thema. De liederen worden gekozen uit  verschillende liedbundels zoals: Opwekking, Joh.de Heer, Evangelische liedbundel en allerlei andere bundels. Ook is er speciale aandacht voor de kinderen die in de sing in aanwezig zijn. In een kinderblokje zingen we een aantal liederen voor en met de kinderen. Zij mogen met behulp van muziekinstrumenten meedoen.

Na afloop van de sing in is er altijd gelegenheid om nog even met elkaar door te praten onder het genot van een kopje koffie/thee.

Een nieuw begin. Dat kan op allerlei manieren worden uitgelegd. Ook dat gebeurt op een zeer aansprekende manier  in de sing in. Misschien voor u en jou een reden om te komen en met ons meedoen.

Hierbij nodigen we u en jou van harte uit om zondag 6 oktober van 19.00-20.00 uur in de Kandelaar aan de Voorstraat binnen te stappen en mee te zingen.

Een nieuw begin… De Sing in is er klaar voor; U ook?

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button