OndernemendRegionaal

Nieuwe serie bijeenkomsten voor startende ondernemers

BURGUM/KOLLUM – Van september tot en met november wordt weer een nieuwe serie uit de ondernemerscyclus ‘Dwaande met je bedrijf’ georganiseerd voor startende ondernemers in Noordoost Fryslân. In acht modules krijgen beginnende ondernemers inzicht in hun sterke en zwakke kanten, de belangrijkste wetten en regels, effectieve marketing, financiën en belastingen. Ook is er een workshop die ondersteunt bij het schrijven van een eigen ondernemersplan. Verschillende bedrijven, zoveel mogelijk uit de regio, delen hun kennis en zijn betrokken bij de organisatie van deze bijeenkomsten.

Starten vanuit een uitkering
De ondernemerscyclus start met een speciale avond over het starten van een bedrijf vanuit een uitkering op 27 september. Het is gebleken dat er behoefte is aan informatie hierover. Deze bijeenkomst wordt in Buitenpost gehouden. Het UWV en het Bureau Zelfstandigen Friesland zijn daarbij ook aanwezig.

De data zijn:

27 september 19.30 uur Starten vanuit een uitkering, Gemeentehuis Kollum
4 oktober 19.30 uur Ondernemersvaardigheden, Gemeentehuis Buitenpost
11 oktober 19.30 uur Belastingen, Gemeentehuis Burgum
25 oktober 19.30 uur Marketing, Gemeentehuis Buitenpost
1 november 19.30 uur Boekhouden / verzekeren / financieren, Gemeentehuis Kollum
8 november 19.30 uur Wet- en regelgeving, Gemeentehuis Ferwert
15 november 19.30 uur Sociale Media, Gemeentehuis Damwâld
22 november 17.00 uur Ondernemersplan schrijven, Innovatiehuis Buitenpost

Aanmelden
Deelname aan één of meer avonden van de ondernemerscyclus “Dwaande met je bedrijf” is gratis, maar wel geldt een maximum aantal deelnemers per avond. Hebt u een bedrijf (of gaat u binnenkort starten) in de regio en hebt u interesse: meld u dan zo spoedig mogelijk aan!

U kunt zich aanmelden op de website van Dwaande: www.dwaande.nl/starters Hier kunt u een formulier invullen en aangeven welke avonden u wilt bezoeken. Voor vragen kunt u contact opnemen met Ilona Boekhorst van de gemeente Achtkarspelen via telefoonnummer 140511 (zonder netnummer) of per e-mail, [email protected]

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button