HoofdnieuwsRegionaal

Nieuwe website voor de Gouden Driehoek

DOKKUM – De Gouden Driehoek lanceert op vrijdagavond 21 juni tijdens de vijfde OndernemersPrijs Noordoost Friesland in Dokkum haar nieuwe website! Marianne Reitsma, trainee bij Kabelnoord is actief als communicatieadviseur voor de Gouden Driehoek. Haar advies om een eigen website te lanceren is aangenomen door de stuurgroep en uitgevoerd door OrangeOnline, Noardburgum. Tijdens deze avond informeert Wouter de Groot van de Gouden Driehoek tevens over de stand van zaken van de organisatie.

De website wordt het digitale platform van de Gouden Driehoek waar alles is te vinden over de organisatie. Ook kan ieder zich aanmelden voor de nieuwsbrief via de website. De nieuwsbrief wordt verstuurd na elke stuurgroep vergadering, zodat duidelijk blijft waar de Gouden Driehoek actief mee is. Daarnaast is via de website een link naar de sociale media Twitter @Gouden_Driehoek en LinkedIn.

OndernemersPrijs Noordoost Friesland

Vrijdag 21 juni reikt gedeputeerde Hans Konst tijdens een feestelijke finale avond in Dokkum de vijfde OndernemersPrijs Noordoost Friesland uit. In samenwerking met Kafee NOF is de prijsuitreiking een uitstekend netwerkmoment voor ondernemers en bestuurders uit Noordoost-Friesland. De drie finalisten strijden om de OndernemersPrijs Noordoost Friesland.

Gouden Driehoek Noordoost Fryslân

De Gouden Driehoek NOF is het samenwerkingsverband tussen regionale ondernemers, onderwijsinstellingen, overheid en de Kamer van Koophandel Noord-Nederland in de regio Noordoost Fryslân. Het is een netwerkorganisatie die eens per kwartaal bij elkaar komt om concrete projecten en activiteiten te organiseren en te stimuleren ten behoeve van de versterking en samenwerking van het regionale onderwijs en bedrijfsleven.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button