OndernemendRegionaal

Nog 12 dagen om jouw sponsorproject aan te melden bij Kabelnoord

DOKKUM – Verenigingen en initiatieven kunnen zich t/m 21 augustus, 12.00 uur inschrijven voor Goed Foarelkoar, de sponsoractie van Kabelnoord. Op www.sponsoractievankabelnoord.nl kunnen inwoners van de gemeenten Dongeradeel, Dantumadiel, Kollumerland c.a., Schiermonnikoog en Ameland projecten indienen en aangeven waarvoor zij sponsorgeld van Kabelnoord willen ontvangen.

Inwoners bepalen welk project een sponsorbijdrage ontvangt
Op woensdag 23 augustus start de stemronde. Inwoners uit het Kabelnoord-gebied kunnen t/m 21 september aanstaande online stemmen op hun favoriete project. Naast vier publieksprijzen verdeelt de Kabelnoord-jury € 2500,= onder één of meerdere projecten. De jury heeft extra oog voor kleine initiatieven.

Waarom Goed Foarelkoar van Kabelnoord?
Kabelnoord geeft met “Goed Foarelkoar” de inwoners van het Kabelnoord-werkgebied invloed op het besluit waar het sponsorgeld van Kabelnoord naartoe gaat. Bovendien kan men zelf projecten indienen, dus zowel de verdeling als de initiatieven komen vanuit de inwoners: voor en door de regio. Kabelnoord wil op deze manier iets teruggeven aan het gebied waar bijna 90% van de huishoudens een Kabelnoord abonnement heeft. Net als deze actie is Kabelnoord ook voor en door de regio.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button