HoofdnieuwsRegionaalSport

Oefenwedstrijd SC Cambuur – De Graafschap in Kollum

KOLLUM – Voor het vijfde jaar op rij is v.v. Kollum gastheer van SC Cambuur. Ditmaal zullen de oranjehemden zelf niet tegen de eredivisionist spelen, maar is de tegenstander niemand minder dan de nieuwbakken eredivisionist, De Graafschap!

v.v. Kollum is natuurlijk hartstikke trots dat ze gastheer mag zijn van deze twee clubs uit de eredivisie. Waar Cambuur voorgaande jaren nog tegen een fiks aantal amateurteams oefende, zal de club dit jaar in de voorbereiding meer gelijkwaardige tegenstanders treffen om sneller op niveau te geraken.

Voor de selectie van Kollum is het natuurlijk jammer dat zij nu een mooie ervaring tegen een eredivisionist mislopen, maar daar staat tegenover dat dit natuurlijk een prachtig affiche is voor elke voetballiefhebber. Zo vroeg in het seizoen al een topwedstrijd meemaken, wie wil dat nou niet?!

v.v. Kollum zal er ook dit jaar weer voor zorgen dat het een spetterend evenement wordt! Zo is DJ SYB, bekend van de Doelleazen, opnieuw bereid gevonden de after-party in de kantine te verzorgen! Ook de sponsors zullen weer in de watten worden gelegd in de nabijgelegen sponsortent.

Uiteraard zal het de spelers en de staf van de Leeuwarders en de Superboeren niet aan luxe ontbreken. V.v. Kollum heeft namelijk het afgelopen jaar haar sportcomplex grondig gerenoveerd en kan daardoor uitstekende faciliteiten bieden aan beide teams.

Wij hopen u allen te begroeten op het sportpark Baensein te Kollum op 18 juli om 17.00 uur! Entree is 10 euro. En voor kinderen t/m 15 jaar  5 euro.

Voorverkoopadres is:  Tabak en Lectuurshop Hoekstra, Voorstraat 93 te Kollum.

Tot ziens bij SC Cambuur – De Graafschap!

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button