Ondernemend

Oliebollenkraam Gerard Mollema bij tuincentrum ‘Tuin’ De Westereen!

DE WESTEREEN – Ook dit jaar staat de oliebollenkraam van Gerard Mollema weer bij tuincentrum ‘Tuin’ in De Westereen aan de Boppewei. Vanaf 4 oktober t/m 31 december kunt u weer bij de oliebollenkraam terecht.

Vanaf 4 oktober staat Mollema weer met zijn oliebollenkraam bij tuincentrum ‘Tuin’ in De Westereen. Weliswaar met een nieuwe uitstraling maar met de goede kwaliteit als vanouds! Ook dit jaar liggen de oliebollen, krentenbollen, appelflappen, gevulde bollen en slagroom wafels weer iedere dag vers voor u klaar.  Ook kunt u oliebollen bestellen voor uw bedrijf,vereniging etc. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerard Mollema.

Niet alleen in de wintermaanden staat Gerard met zijn oliebollenkraam open. Ook tijdens het kermisseizoen van maart t/m oktober kunt u zijn kraam op verschillende kermissen en markten tegen komen. Voornamelijk in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Mocht u nog opzoek zijn naar een oliebollenkraam voor uw kermis, dorpsfeest of markt kunt u contact opnemen met onderstaande gegevens.

Gerard wenst u alvast fijne feestdagen toe en graag tot ziens!

Gerard Mollema
06-11156303
Kollum

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button