HoofdnieuwsRegionaal

Open Dag in Sionsberg op 19 maart

DOKKUM – Wolkom bij ONS! Met dat thema nodigt Sionsberg de inwoners van Noordoost Friesland uit voor een kijkje in de keuken. Op zaterdag 19 maart 2016 staan de deuren van 10.00 tot 15.00 uur open voor alle belangstellenden.

Voor jong en oud

Het afgelopen jaar is in Sionsberg hard gewerkt. Peter Lalkens, directeur: “En met resultaat! Alle poliklinieken draaien volop en het anderhalvelijnscentrum is geopend. Op vrijdag 18 maart organiseren we een opening voor genodigden en een dag later staan de deuren open voor iedereen.”

De medewerkers zelf laten zien wat Sionsberg te bieden heeft. Zo zijn er rondleidingen op onder andere de afdeling Radiologie, geven specialisten lezingen tijdens de college tour, kunnen bezoekers van alles laten meten en er zijn verschillende demonstraties. Kinderen kunnen geschminkt worden.

Jong en oud zijn welkom op de open dag. De toegang en parkeren zijn gratis.

Voor meer informatie over de open dag in Sionsberg, bezoek: www.sionsberg.nl.

Dit kan u ook interesseren

Eén reactie

  1. Wij zijn blij met onze ziekenhuis in dokkum. Helaas moeten we er regelmatig heen!. Wij hebben wat dat betreft een fijne dokter zeker niet vervelend om naar sionsberg te moeten gaan. Tot nu toe fijne ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button