HoofdnieuwsRegionaal

Open dag Sionsberg trekt bijna 5000 belangstellenden

DOKKUM – De Open Dag van Sionsberg op zaterdag 19 maart 2016 trok bijna 5000 Noordoost Friezen naar Dokkum. Geïnteresseerden konden een route afleggen langs de poliklinieken en het anderhalvelijnscentrum Sûnenz. Langs de route werden activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

“We zijn overweldigd en ontroerd door de grote belangstelling voor onze open dag”, aldus Yteke van Dijk, communicatieadviseur Sionsberg. “De afgelopen weken hoorden we veel geluiden van enthousiaste mensen, maar het lijkt erop dat ze ook allemaal zijn gekomen en daar zijn we erg blij mee!”

Voor jong en oud

De bezoekers werden onder andere rondgeleid over de pas verbouwde afdeling Radiologie, er werden demonstraties verzorgd en ook de College Tour, met lezingen van diverse specialisten en andere medewerkers, trok veel publiek. De kinderen konden terecht bij de Clowns for Care om zich te laten schminken en haalden ranja uit een echte ranjakoe. Ook het nieuwe Anderhalvelijnscentrum Sunenz trok veel belangstelling. De bezoekers konden kennismaken met de nieuwe partners zoals: De Friesland Zorgverzekeraar en vele anderen. Tevens het nieuwe restaurant en biologische winkel Bysunder werd druk bezocht. Bezoekers konden ook in de prijzen vallen. “Bijvoorbeeld door een foto te maken bij het I love Sionsberg spandoek bij de hoofdingang en deze met #sionsberg te plaatsen op Facebook of Twitter.

Sionsberg kijkt terug op een zeer geslaagde open dag. “Het was prachtig weer voor een open dag en de sfeer onder de bezoekers en de vele medewerkers die meehielpen was fantastisch.”

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button