EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Paasexperience 2013: Paasbelevenissen naar keuze

KOLLUMERZWAAG / VEENKLOOSTER – Afgelopen zaterdag stonden de dorpen Kollumerzwaag en Veenklooster in het teken van “De beleving”. Als begin van de stille week, waarin heel veel vieringen zullen plaatsvinden is een dag vol belevingen rond het thema “Lam en Leeuw” georganiseerd. In samenwerking tussen de plaatselijke kerken en huiskringen is een programma samengesteld waar voor iedereen wel iets bijzit.

Er waren op 15 locaties zo’n 25 activiteiten. De allerkleinsten genoten op de boerderij van de familie Roorda, daar konden de kinderen lammetjes aaien. Bij het Landbouw museum demonstreerde beeldhouwer Dick van der Zwaag zijn kunsten met de kettingzaag, hij maakte mooie kunstwerken van hout. In het glazenhuis waren er verschillende activiteiten zoals een Twitterwall, fotografie workshop, workshop lammetjes maken met kunstenares Marjan Beuker enz. In het Restaurant Hof van Heden gaf Salvationdancecentre uit Drachten een Dansworkshop.

Op de zaterdagavond waren er op verschillende locaties musicale activiteiten. Ondanks het koude weer en de kou en harde wind was het een drukke geslaagde en gezellige middag. Ook was er nog een avondprogramma. Alle activiteiten waren gratis toegankelijk.

 

 

Foto’s  Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button