HoofdnieuwsRegionaal

Patiënten wolkom in Sionsberg, ook in 2016

DOKKUM – Patiënten die poliklinische en laagcomplexe zorg nodig hebben kunnen ook in de laatste maanden van 2016 gewoon terecht bij Sionsberg in Dokkum.

“Bij ons kunnen patiënten, die elders dit jaar geen afspraken meer kunnen maken, gewoon een afspraak maken met een specialist”, aldus Peter Lalkens, financieel directeur. “Wij hebben zeer korte wachttijden. Mensen met een verwijzing van een huisarts of andere specialist, kunnen in de meeste gevallen binnen één week gezien worden op de polikliniek.

Bovendien is de patiënt ook na 1 januari 2017 verzekerd van poliklinische zorg in Sionsberg.

Sionsberg werkt vraaggestuurd

Mochten de wachttijden binnen Sionsberg oplopen, dan kan het aantal spreekuren in veel gevallen opgeschaald worden.

Ook voor diagnostiek biedt Sionsberg korte wachttijden. “Op onze afdeling Radiologie kunnen patiënten snel terecht voor het maken van bijvoorbeeld een MRI-scan, een röntgenfoto of een echo.”

Niet alleen voor Noordoost Friesland

Niet alleen patiënten uit de regio Noordoost Friesland, maar ook patiënten ver daarbuiten zijn van harte welkom in Sionsberg. “Met de nieuwe Centrale As zijn we beter bereikbaar, ook voor patiënten die iets verder weg wonen. Het enige wat een patiënt nodig heeft om bij ons een afspraak te maken is een verwijzing van een huisarts of een andere medisch specialist.”

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button