Sport

Paul Olijve stopt als voorzitter bij VV Buitenpost

BUITENPOST – Paul Olijve legt zijn functie als voorzitter van voetbalvereniging Buitenpost per direct neer. Dat maakte hij vrijdagavond tijdens de algemene ledenvergadering bekend. In eerste instantie zou Olijve het voorzitterschap doorzetten tot zich een vervanger aandiende. Door recente ontwikkelingen komt het afscheid eerder. ‘Laten we het erop houden dat een bepaalde instantie mijn plezier als vrijwilliger naar nul heeft gebracht. Daar bedank ik voor. Het heeft niets met onze club en mijn liefde daarvoor te maken.’ Olijve heeft zich ruim veertig jaar ingezet voor de club. De laatste acht jaar als voorzitter van VV Buitenpost. Met zijn bedrijf De Haan Westerhoff is hij ook hoofdsponsor van de club.

Veel bereikt

De voetbalclub uit Buitenpost heeft de afgelopen jaren veel bereikt. De enthousiaste en betrokken leiding van de voorzitter heeft daar zeker aan bijgedragen. ‘Uiteraard doe je dat samen, als club’, zegt Olijve. ‘Inzet op jeugdbeleid, een accommodatie die top is, met een kunstgrasveld en een nieuwe kantine. Bovendien jeugdteams die het goed doen, een zondagselftal en ons eerste elftal in de hoofdklasse. Allemaal resultaten waar we trots op mogen zijn.’ Het is volgens Olijve mooi om te zien hoe voetbal leeft in Buitenpost. ‘Ons jeugdbeleid werpt zijn vruchten af, daarover krijgen we veel complimenten van andere verenigingen.’

Nog voor Paul Olijve voorzitter werd van de vereniging, haalde hij namens de stichting PR VV Buitenpost grote voetbalclubs naar het dorp. Sinds 1984 speelden onder andere Barcelona, Ajax, Feyenoord, PSV en SC Heerenveen oefenwedstrijden tegen de blauwkes op sportpark De Swadde.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button