HoofdnieuwsRegionaal

Piet en Irene Boelens beëindigen na 40 jaar hun fysiotherapiepraktijk

KOLLUMERZWAAG – Fysiotherapeuten Piet en Irene Boelens-van Huizen beëindigen op 31 december 2018 hun praktijk voor fysiotherapie in Kollumerzwaag. Hiermee nemen ze na bijna veertig jaar afscheid van de praktijk die ze in 1980 samen hebben opgericht.

 Het echtpaar Boelens gaat met pensioen en verhuist volgend jaar naar Leeuwarden. Hun woonhuis met praktijkruimte aan de D.Wiersmastrjitte staat inmiddels te koop. De patiënten zijn ingelicht over de beëindiging: zij kunnen zich vanaf volgend jaar aansluiten bij één van de fysiotherapiepraktijken in de omgeving.

Piet en Irene Boelens (beiden afkomstig uit Leeuwarden) vestigden zich na hun studie in 1977 in Buitenpost om in 1981 een eigen praktijk in Kollumerzwaag te starten. ‘In ruim veertig jaar tijd hebben we enkele duizenden patiënten uit het dorp en omgeving mogen behandelen. Prachtig werk waar we met ontzettend veel plezier op terugkijken’, vertelt Piet Boelens.

Afscheid

Piet en Irene nemen begin januari officieel afscheid. Dit gebeurt op donderdag 17 januari in Brugchelencamp in De Westereen (Zwaagwesteinde) vanaf 15:30 uur. Vele bewoners van het woonzorgcentrum maakten in de afgelopen decennia ook gebruik van de fysiotherapiebehandelingen van het echtpaar.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button