HoofdnieuwsRegionaalSport

Pieter Weening Classic gaat toch door

SURHUISTERVEEN – Het doorgaan van de Pieter Weening Classic stond op losse schroeven. Toch is het Wielercomité Surhuisterveen in nauwe samenwerking met TFC Surhuisterveen gelukt, om dit jaar de vijftiende editie te organiseren op zaterdag 5 september a.s.

Corona – proof editie
In tijden van corona heeft de organisatie extra maatregelen getroffen om op 5 september het startschot te laten klinken voor de Pieter Weening Classic. Alle lichten staan nu op groen en het evenement verloopt conform de richtlijnen van het RIVM en de NTFU.

Start/finish op ijsbaanterrein Surhuisterveen
In verband met de coronamaatregelen is er een andere opzet van start/finish en de routes. De start/finish zal gesitueerd zijn op het ruime ijsbaanterrein van Surhuisterveen op sportpark Blauknopke bij de Vierhuisterweg. Daarbij zullen er tijdvakken zijn van waaruit gestart dient te worden. De 1,5 meter regel wordt gewaarborgd en we doen daarnaast ook een beroep op de medewerking van alle deelnemers.

Afstanden
Er kan gekozen worden uit diverse afstanden: 25, 40, 60, 100 of 150 KM. Alle routes worden herkenbaar met pijlen aangeduid.

Inschrijven

Deelnemen kan alleen via voorinschrijving!
In verband met de voorzorgsmaatregelen is vooraf inschrijven verplicht. Zodat de start middels ‘scan & go’ snel kan verlopen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button