Sport

Plaatsingswedstrijden acrogym Wardy Kollum

SURHUISTERVEEN – Op zondag 2 februari werden de tweede plaatsingswedstrijden acrogym gehouden in Surhuisterveen. Wardy Kollum deed aan deze wedstrijd mee met 7 teams.

In de ochtend mocht het D senior duo Tineke Luimstra en Ilse de Vries de dag openen met hun oefening. Dit hebben ze keurig gedaan en mochten zelfs het hoogste podium beklimmen. In dezelfde categorie waren in blok 2 Mirjanna Damstra en Femke Wielstra aan de beurt. Ook zij lieten een goede oefening zien en mochten de bronzen medaille mee naar huis nemen. Later in de ochtend mocht het D senior trio Meta van Dekken, Enola Kramer en Sanne Hiemstra de vloer op. Helaas waren hier de zenuwen erg aanwezig waardoor een kostbare fout werd gemaakt. Ze moesten genoegen nemen met de 7e plaats.

In de middag was het E senior duo Annejel Dykstra en Lotte Hofstra als eerste aan de beurt. In deze sterke categorie wisten ze goede punten te behalen en eindigden op een knappe 5e plaats. In dezelfde categorie mochten ook Marieke Fennema en Jildau Holwerda hun oefening tonen aan de jury. Ook zij wisten zich goed staande te houden, wat zelfs resulteerde in de bronzen medaille. Het E junioren trio Annabaukje van Dellen, Thirsa Borgers en Ilse Wielstra lieten ook een nette oefening zien. Met deze goede oefening eindigden ze op de tweede plaats en mochten het zilver mee naar huis nemen. Aan het einde van de dag was het de beurt aan het D jeugd trio Yvonne Talstra, Lyanne Reurink en Annyk de Vries. De dames begonnen aan een sterke oefening maar hadden op het eind toch een kostbare fout. Helaas eindigden ze net naast het podium, op de 4e plaats. Na deze wedstrijden is het afwachten op de doorstroming naar de Friese kampioenschappen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button