Sport

Podiumplaats op NK voor Rynke Helmus en Merith Bijeman

ZWOLLE – Zaterdag 7 juni waren de Nederlandse kampioenschappen acro in Zwolle. GVV Feanwâlden had twee teams die tijdens de plaatsingswedstrijden een ticket veroverden voor deelname aan deze wedstrijd.

Allereerst was het de beurt aan de junioren Bente Pelk en Arjenne Steenbergen, dit jonge acroteam liet op deze wedstrijd de beste oefening van het seizoen zien en was hier erg tevreden mee. De score van 25,150 viel de leiding en het team tegen. Ondanks het punten aantal werden de dames 7de van Nederland.

Later op de ochtend was het de beurt aan de senioren Rynke Helmus en Merith Bijeman, dit team liet een strakke en technisch vlekkeloze oefening zien. Ook de jury wist deze oefening te waarderen en de dames mochten de bronzen medaille in ontvangst nemen met een punten aantal van 25,850. Beide teams en tevens de hele acro afdeling van GVV heeft met een goed gevoel het wedstrijd seizoen afgesloten.

Op 20 juni zullen diverse teams in het centrum van Feanwâlden laten zien wat acro inhoud. Lijkt het jou ook leuk om op acro te gaan op vrijdag 13 juni is er om 17.00 uur een open training in de sporthal van Feanwâlden. Na de zomer zullen de trainingen van de acro equipe plaats vinden in de nieuwe permanent ingerichte trainingshal bij de tennishal Sanjes.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button