Sport

Podiumplaats voor Release op NK Twirl

ALMERE – In het weekend van 12/13 januari werd het NK Twirl gehouden in de topsporthal in Almere. Solist Ketsia Gruintjes wist in de Preteen Intermediate met haar 1 baton routine een prima 11de plek te behalen, met haar Dance Twirl eindigde Ketsia op plek nummer 10. Marije Kok uitkomend in Dance Twirl Senior Intermediate behaalde een mooie 15de plaats.De meiden van het  Showteam van Release zetten een uitmuntende show neer als Ensemble dancetwirl in de Senior Intermediate  wat resulteerde in een podiumplaats, ze werden beloond met een grote bronzen plak!

Ook het  A Team van Release draaide een uitstekende routine, in de Smallteam dancetwirl Senior Kampioensklasse wisten ze een prima 7de plek te bemachtigen. Release gaat zich na een zeer succesvol seizoen nu richten op de nieuwe shows, waar weer met veel plezier voor getraind word.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze vereniging en ben je 5 jaar of ouder kom gerust eens langs om mee te dansen en te Twirlen, eerste 4 proeflessen zijn gratis! Voor info kun je mailen naar [email protected]

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button