HoofdnieuwsRegionaal

Politieke partijen in Kollumerland c.a. plakken gezamenlijk verkiezingsposters

KOLLUM – Afgelopen maandag 10 februari, plakten lijsttrekkers en (kandidaat)raadsleden van politieke partijen in Kollumerland c.a. gezamenlijk hun verkiezingsposters op de gemeenteborden. Deze borden worden traditiegetrouw geplaatst in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Met deze actie willen politieke partijen aandacht vragen voor de verkiezingen voor de gemeenteraad van Kollumerland c.a. op 19 maart 2014.

Het initiatief voor gezamenlijk plakken kwam van de huidige fractievoorzitters. Op deze wijze kan er efficiënt en snel worden geplakt: men hoeft niet afzonderlijk de gemeente door met potjes lijm. Daarnaast willen de politieke partijen ook hun gezamenlijke belang benadrukken: een hoge opkomst op 19 maart bij de gemeenteraadsverkiezingen. Hoe meer mensen op 19 maart hun stem gebruiken, des te steviger zitten de raadsleden straks in de gemeenteraad van Kollumerland c.a.

 

Deelnemende politieke partijen
Hieronder vindt u (op alfabetische volgorde) een overzicht van de politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Kollumerland c.a. Via de verschillende websites kunt u meer informatie vinden van de desbetreffende politieke partijen. Of kijk op www.kollumerland.nl/gemeenteraadsverkiezingen.

 


 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button