EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Pop-avond muziekschool de Wâldsang op 30 januari

BUITENPOST – Na vijf maanden intensief repeteren is een aantal muziekschoolleerlingen weer helemaal klaar voor een Pop-avond. Tijdens dit concert zullen zij in vijf bands van zich laten horen! Op het programma staat een breed repertoire, van klassiekers tot hedendaagse top 40 muziek. Met gezonde zenuwen en frisse tegenzin zullen deze veelbelovende jonge talenten nummers spelen van onder andere Muse, George Michael, Race Against the Machine en Emeli Sandé

Naast les op hun instrument leren leerlingen van Streekmuziekschool Wâldsang samenspelen in bands. Onder leiding van popdocent Arjen Visser en stagiaire Arita Vooys zijn de afgelopen periode diverse nummers ingestudeerd en verschillende muziekstijlen onder de loep genomen. Met z’n allen zullen ze nu zorgen voor een avondvullend programma.

Het concert vindt plaats op donderdagavond 30 januari in het gebouw van muziekschool de Wâldsang, de Ring 1A in Buitenpost.  De zaal gaat open om 19.00 uur, de aanvang van het concert is 19.30 uur. De toegang is gratis. Welkom!

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button