Ondernemend

Pop-upshop in Kollum opent nog éénmaal haar deuren

KOLLUM – Zaterdag 7 januari opent de pop-upshop van kinderkledingwebshop Minipop nog eenmaal de deuren aan de Voorstraat 120 in Kollum. Deze special dag is de hele wintercollectie afgeprijsd met vijftig procent. Bovendien komt fotograaf Christina Posthumus ’s ochtends langs voor een professionele fotoshoot voor kinderen.

Minipop vulde samen met vier andere webwinkeliers de hele maand december het pand aan de Voorstraat. De winkel had vijf jaar leeg gestaan maar is recent verkocht en wordt nu opgeknapt. Dat gaf Minipop de kans om de internetverkoop tijdelijk uit te breiden naar een stenen winkel. Het winkelend publiek reageerde ontzettend positief. De vraag of het niet permanent kon blijven, werd regelmatig gesteld.

 

Uitverkoop en fotoshoot

Toch gaat Minipop weer alleen online verder, maar niet na nog één keer de deuren van de pop-upshop te openen. Zaterdag 7 januari wordt de laatste verkoopdag. De dames achter Minipop, Jantina en Atsje de Vries maken er iets speciaals van. Ze prijzen de hele herfst- en wintercollectie af tot de helft van de prijs. En ze nodigden fotograaf Christina Posthumus uit voor een professionele fotoshoot. Zij zet ’s ochtends kinderen op de foto tegen een kleine vergoeding.

Minipop is een webwinkel met Scandinavische kinderkleding van hoge kwaliteit. Het bedrijf is in augustus van dit jaar gestart en stuurt vanuit Kollum pakketjes kleding naar klanten in heel Nederland en inmiddels ook naar het buitenland.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button