Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Praktijk voor Fysio- en Manueeltherapie Kollum/Grijpskerk doet mee aan begeleiding van de KollumerKat loop

KOLLUM – Voor de deelnemers aan de KollumerKat loop heeft de praktijk voor fysiotherapie een deel van de begeleiding op zich genomen zodat u blessure vrij en veilig deel kunt nemen aan de deze loop van 6,4 of 13,8 km

In de voorbereiding op de KollumerKat loop zijn door de Praktijk voor Fysio- en Manueeltherapie Kollum/Grijpskerk 2 gratis inloopspreekuren ingesteld waarop u vragen kunt stellen over de problemen en of klachten die u heeft bij het lopen. Dit kan dan onderzocht worden door ons team van deskundigen die u dan een passend advies kunnen geven.  Het 1e gratis inloopspreekuur van 18 maart j.l. heeft inmiddels plaatsgevonden. Op maandag 15 april a.s. kunt u van 1700-1800 terecht voor het 2e gratis inloopspreekuur. U kunt natuurlijk zo  binnenlopen maar van te voren bellen wordt op prijsgesteld.

Ook biedt de Praktijk voor Fysio- en Manueeltherapie Kollum/Grijpskerk al enige tijd de mogelijkheid om, als u een blessure oploopt in het weekeinde bij de looptraining of andere sportbeoefening, u direct voor de eerstvolgende maandagochtend om 0800 uur of ‘s middags om 1700 uur een online afspraak te maken via de site www.blessurepraktijk.nl. Op werkdagen kunt u natuurlijk ook gewoon met de praktijk bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0511-451400.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button