Sport

Prijzenregen WSBF in eigenhuis

SURHUISTERVEEN – Zondag 1 mei 2016 werd voor de turnsters van WSBF de 2de plaatsingswedstrijd van wedstrijdgroep 5 gehouden in Surhuisterveen. Het niveau lag erg hoog bij alle categorieën. Ondanks de zware concurrentie wisten maar liefst 6 turnsters een medaille in de wacht te slepen.

Hillie van der Veen behaalde een mooie 3de plaats in de categorie Senior E met een foutloze wedstrijd. Hannah Westhof wist eveneens een foutloze wedstrijd neer te zetten, zij werd beloond met een gouden medaille in de categorie jeugd 2 E. In deze categorie wist Irna van der Heide een bronzen medaille in de wacht te slepen.  In de Categorie Junioren D wist Elina Sipma een 3de plaats te bemachtigen door super strakke oefeningen te turnen. Jiska Batema heeft in de Categorie Jeugd1 N4 ook een mooie bronzen medaille bemachtigd. Onze oudste turnster Baukje Wassenaar uitkomend in de Categorie Sernior C wist net als 4 van de andere WSBF turnster een 3de plaats te bemachtigen.

Chaluna van der Elst en Femke Pander grepen net buiten de prijzen en werden 4de. Femke Kooistra hadt helaas een val op de brug en kreeg 4 volledige punten aftrek, zij eindigde op de 10de plaats.  Yvonne Jagersma en Inge Stienstra wisten ondanks de sterke concurrentie nog een 5de plaats te behalen.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button