Prima debuut WTOC met winst op Wykels Hallum

OUDWOUDE – WTOC is de competitie uitstekend gestart. Met verzorgd spel werd Wykels Hallum de WTOC wil opgelegd. WTOC viel naar hartenlust aan. Wykels Hallum had hier geen antwoord op. De eerste grote mogelijkheid was voor Jaap de Bruin uit een voorzet van Sipke Bijlstra kopte hij uitstekend in. Keeper Desmond Louwerens wist de bal tot corner te verwerken. Wykels Hallum kreeg een enorme kans  Peter Jan Schuts schoot net naast. Jaap de Bruin veroverde de bal broer Tedo werd in stelling gebracht. Beheerst schoot hij de dik verdiende 1-0 binnen. WTOC bleef aandringen Berend Jan Prins zag zijn inzet naast gaan. WTOC bleef de aanvallende ploeg maar wist dit niet in doelpunten uit te drukken.

De tweede helft een andere wedstrijd. Het goede spel van de eerste helft werd niet voortgezet. Wykels Hallum ontregelde het spel met vooral de lange bal te spelen. Hierdoor werd voetballend uitverdedigen erg moeilijk. Gwen Dijkstra W-H schoot op de paal. De uitstekend keepend Foeke Dijkstra moest een paar keer handelend optreden. Uit een vrije trap schoot Sybren Bosma op de paal. Tedo de Bruin schoot net voorlangs. Gwen Dijkstra W-H schoot voor de tweede keer op de paal. Jitze Keizer zag zijn inzet centimeters naast gaan .Een terechte overwinning voor WTOC  Scheidsrechter J E Blom deelde in de sportieve wedstrijd 7 gele kaarten uit. WTOC 4 W-H 3. Wissels WTOC In: Klaas Bosma- Erik Bruinsma-Jitze Keizer. Uit: Robert Kuipers-Heine de Bruin-Tedo de Bruin.