Sport

Promotie voor Lysbeth Visser van Release Dokkum

NUNSPEET – Op zaterdag 10 mei werd er een majorette/twirl concours georganiseerd in Nunspeet. Het Showteam en Twirlteam en enkele solisten van Release Dokkum deden hieraan mee. Als eerste van de vereniging liet Fardau Jorritsma haar kunnen zien op het onderdeel twirling 1 baton junior beginner, met 65.2 pnt behaalde ze een uitstekende 3de plaats. Eke de Vries behaalde een mooie puntentotaal van 65.1 met haar optreden in de dance twirl junior beginner. De topper van de dag was Lysbeth Visser, in een groot deelnemersveld in de categorie dance twirl senior beginner liet ze beheerst en vol overgave haar solo aan de jury zien, met 70.2 pnt behaalde ze goud en promotie naar de intermediate klasse en plaatsing voor de voorrondes voor het  NK twirl in december van dit jaar.

In een eveneens groot deelnemersveld in de dance twirl senior intermediate was het Samantha Gjaltema die met maar liefst 76.8 pnt de zilveren plaats bemachtigde, Jelly Wiersma wist met 74.0 ptn de bronzen plak binnen te halen, Baukje de Jong scoorde 72.2 pnt in deze categorie. Voor het Twirlteam van Release was het vandaag hun eerste wedstrijd van dit seizoen, met een mooie 70.0 pnt werd de gouden plaats behaald op het onderdeel small team twirling senior intermediate een mooi begin voor deze meiden. Op het onderdeel large team senior intermediate lieten de meiden van het Showteam de jury en publiek genieten van hun lion king show met een prima puntentotaal van 72.4 werd werd er goud gescoord.

Volgende week reist het Showteam, B team en enkele solisten af naar Creil om daar deel te nemen aan het majorette/twirl concours.

 

Foto,s  Tineke Visser.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button