OndernemendRegionaal

Promotiebus hulpmiddelen komt 28 oktober naar Kollum

KOLLUM – De unieke bus vol met de modernste hulpmiddelen, personenalarmering en mobiliteitsoplossingen staat maandag 28 oktober van 14:00 uur t/m 16:00 uur bij Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk op De Anjen 2 in Kollum.

Bekijk de nieuwste hulpmiddelen en probeer deze ter plekke uit. Stel uw vragen en ontvang advies op maat van de specialist.

Doe een rollatorcheck en/of test een scootmobiel op het parcours.

Wij, van de Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk, vinden het belangrijk dat de mensen veilig en comfortabel kunnen wonen/werken. En daarom organiseren wij dit samen met het Hulpmiddelencentrum. Al onze medewerkers kunnen een kijkje nemen in de bus en/of ontvangen een korte scholing zodat iedereen weer op de hoogte is van de nieuwste technieken en mogelijkheden.

Ook denken de werknemers van de Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk graag mee met de mensen en daarom is de bus ook open voor al onze cliënten, relaties en overige burgers.

Bezoek óók de bus en ontdek o.a. dat basis uitleen hulpmiddelen voor iedereen kosteloos zijn. (Deze worden voor minimaal 1/2 jr. vergoed door de verzekering.)

De koffie staat voor u klaar!

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button