Sport

PSV De Maartenruiters presteren goed

DE WESTEREEN – Dit weekend gingen er een aantal Maartenruiters naar De Westereen waar goed werd gereden. Bij de pony’s ging Hilda Sikkema met haar pony Ducaris in de klasse L1 van start, met een wat lastige eerste proef was de tweede proef beter en goed voor 183 punten en goed voor 1 winstpunt. Vivian van der Kooij met haar E pony Do it deed ook haar best in de L2. De eerste proef had de combinatie 184 punten en de tweede proef 189 punten deze was goed voor een tweede prijs.

Bij de paarden in het L1 ging Jantina Vlasma met paard Elvany ook zeer goed met 201 punten, ze werd eerste en de tweede proef reed ze 185 punten bijelkaar, goed voor een tweede plaats. Ook Fokje Veendorp was van de partij met haar paard Riduna in de L1. De eerste proef 190punten goed voor een tweede prijs en de tweede proef 193 punten en een derde prijs. Siska Postma met Bella startte ook in de L1 en wist ook een winstpunt te behalen met 183 punten.

Nettie van der Kooij mocht met Weltrix ook starten in de L1, wel in een andere baan als bovengaande combinaties, ze was ook tevreden met het behaalde  resultaat. Haar eerste proef 191 punten en tweede proef 185 punten beide goed voor een derde plaats, ze zal nu de overstap maken naar het L2. Renate Reitsma had twee paarden te rijden haar eerste paard Guiliante in de L1 deed heel goed haar best, de eerste proef 196 punten en de tweede 205 punten beide keren een mooie eerste prijs. Met haar tweede paard Equus Aurelius startte ze in de M2, de eerste proef was wat moeizaam maar de tweede ging een stuk beter met 182 punten en wist ze toch nog als tweede te eindigen. Al met al een goede prestatie van de Maartenruiters.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button