HoofdnieuwsRegionaal

PvdA Noardeast Fryslân in gesprek met de bewoners van Holwerd

HOLWERD – Na de afgelopen twee zaterdagen Kollumerzwaag en de Westereen te hebben bezocht, zijn de afdelingen van de PvdA uit Dantumadiel, Dongeradeel en Kollumerland op zaterdag 21 februari met rozen van deur tot deur gegaan in Holwerd. Hierbij waren de kandidaat-Statenleden uit de regio, Douwe Hoogland (nr. 6 en huidig Statenlid) en Marco Keizer (nr. 11 en hoogste jongere), aanwezig. Ook kandidaat voor het Wetterskip Remco Admiraal (nr. 2) was mee de straat op.

In Holwerd boden de PvdA’ers de inwoners de symbolische rode roos aan. De reacties van de bewoners waren zeer positief over de PvdA Fryslân. Een onderwerp dat veel naar voren kwam was uiteraard Holwerd aan Zee. De meeste inwoners staan natuurlijk positief tegenover de plannen en het leven dat dit in het dorp zal brengen. Wel zijn ze afwachtend over of de plannen daadwerkelijk doorgaan. PvdA Fryslân is een voorstander van Holwerd aan Zee.

Volgende week zaterdagochtend zijn de drie afdelingen en kandidaat-Statenleden Douwe Hoogland en Marco Keizer samen op pad in Dokkum. Daar zal ook Jannewietske de Vries, huidig gedeputeerde en lijsttrekker van de PvdA Fryslân, bij aansluiten. Het belooft een ochtend te worden volop actie.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button