HoofdnieuwsRegionaal

Reconstructie Johannes Bogermanstraat in Kollum

KOLLUM – Van dinsdag 7 april t/m woensdag 27 mei 2015 vinden er werkzaamheden plaats aan de Johan Bogermanstraat te Kollum. Dinsdag 7 april 2015 starten de werkzaamheden van de reconstructie aan de Johannes Bogermanstraat te Kollum. Het bestaande riool wordt vervangen door een nieuw riool. Tevens wordt de bestaande verharding vervangen.

Stremming en omleiding
De Johannes Bogermanstraat tussen de Eskesstraat en de Eyso de Wendtstraat is van dinsdag 7 april tot en met woensdag 27 mei 2015 gestremd.
De kruising van de Johannes Bogermanstraat, Eyso de Wendtstraat en de Gysbert Japicxstrjitte is van dinsdag 7 april tot en met woensdag 22 april gestremd. Om de werkzaamheden goed en veilig te laten verlopen wordt de weg in het geheel voor al het doorgaande verkeer afgesloten. Het verkeer wordt dan via andere wegen omgeleid. Dit wordt met borden aangegeven.
Tijdelijk geen bushalte
Tijdens de werkzaamheden komt de bushalte aan de Johannes Bogermanstraat te vervallen. Wanneer de kruising is gestremd komt tevens de bushalte aan de Gysbert Japicxstrjitte te vervallen.
Geprobeerd wordt de overlast tot een minimum te beperken. Afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden wordt de stremming en de bijbehorende omleidingsroute zoveel eerder als mogelijk en zoveel later als nodig opgegeven.

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button