Sport

Record aantal deelnemers aan darttoernooi VV Buitenpost

BUITENPOST – In een bomvolle kantine van voetbalclub Buitenpost is zaterdagavond 16 januari Sake Ploegsma uitgeroepen tot winnaar van de 15e Vrieservice Blauwkes Embassy. Het darttoernooi trok 42 deelnemers, een record voor de club. Op de wedstrijden kwam ook veel publiek af.

Onder de deelnemers, clubleden en supporters, waren opvallend veel jeugdleden. Iwan Reimer was verantwoordelijk voor de hoogste finish van 121. De winnaars van de dubbel uit waren Iwan Reimer en Sake Ploegsma met een tweede plaats voor Klaas-Jan Fokkema en Remco de Vries. Bij de enkel uit was de eerste plaats voor Sake Ploegsma. Hij won de finale van Remco de Vries met 4-2. De derde plaats ging naar Iwan Reimer en de vierde prijs was voor Kevin Wymenga.

De winnaar van de hoogste finish ging naar huis met een officieel dartbord, de overige winnaars ontvingen een waardebon. Voor Sake Ploegsma was er uiteraard de grote wisselbeker.

De organisatie van het darttoernooi was in handen van Kees Henstra en Popke Hoekstra, met de hulp van Ronnes Bloembergen. Het toernooi kwam mede tot stand door hoofdsponsor Vrieservice uit Drachten en de Club van 100 van VV Buitenpost.

 

v.l.n.r.: Klaas-Jan Fokkema, Remco de Vries, Sake Ploegsma en Iwan Reimer

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button